Електронен дневник Избрана

06 Сеп 2020

От днес започва дигиталната трансформация на СУ „Христо Ботев“ - град Глоджево.

 Тя ще бъде факт благодарение на новия електронен дневник, който въвеждаме и чрез който хартиените му предшественици ще останат в историята.

За да бъдем в крак с новите изисквания на образователната среда и нуждите на ученици, родители и учители, ръководството на СУ „Христо Ботев“ - град Глоджево спря избора си на електронната платформа Shkolo.bg, която е създадена с цел да облекчи дейностите на педагогическия и ръководния персонал и да пренесе хартиената администрация онлайн.

Освен, че дигитализира и автоматизира училищните процеси, електронният дневник на Shkolo.bg е и платформа за комуникация, обединяваща всички страни на образователния процес – учители, ученици и родители.

Това е най-бързата и удобна платформа за връзка, относно оценки, отсъствия и отзиви за учениците, както и за предаване на информация, свързана с училищния живот. Така вие ще бъдете по-добре запознати и ангажирани с постиженията и евентуалните затруднения на децата си.

За да работите с Електронния дневник е нужно да се регистрирате.

За безпроблемна работа с Електронния дневник, може да ползвате специално създаденото Ръководство, а при проблем с регистрацията, моля да се свържете с класния ръководител.

Оценете
(5 гласа)
Super User

Понякога мечтите стават реалност...

Уеб сайт: www.glodjevo.com
Още в тази категория: « Анкета Анкета »

Контакти

logosu

СУ ''Хр. Ботев'' България
гр.Глоджево
ул. Д.Благоев 38
тел./факс 0879852595

поща: info-1803005@edu.mon.bg

 

Популярни теми

Последни новини