Грейна коледната елха в училище

Водещи: Адем Сейдолски и Берна Генджева

Пред погледа на стотици ученици, родители и учители, бяха запалени коледните светлини на елхата в СУ „Христо Ботев“ - град Глоджево.

Посрещане на Дядо Коледа От няколко години в СУ „Христо Ботев“ - град Глоджево е установена практиката да подготвят и осъществят празнично тържество със запалване на Новогодишната елха.
И всяка година има по нещо ново, по-различно от досегашните тържества. Със запалване светлините на новогодишната елха, тази вечер беше даден символичен старт на предстоящите празници.
С богата програма от коледни и новогодишни песни и стихчета ученици от СУ „Христо Ботев” поставиха началото на тазвечерното тържество, под ръководството на преподавателите - Иван Керчев и Елнар Солакова.
 
Коледната елха
Изненадата беше появяването на Дядо Коледа, който сърдечно поздрави присъстващите и подкани онези, които все още не са написали писмата с пожелания, да го сторят, за да има време до празничната вечер да ги подготви и раздаде.
 
- „Нека всеки от нас отнесе със себе си искрица в своето сърце от светлините на красивата елха, която предстои да запалим” – каза в обръщението си директорът на училището г-н Алеко Алеков.
Всички заедно отброиха секундите до запалването на светлините на коледната елха.  Церемонията бе последвана от близо десет минутна заря.
Оценете
(11 гласа)
Super User

Понякога мечтите стават реалност...

Уеб сайт: www.glodjevo.com

Контакти

logosu

СУ ''Хр. Ботев'' България
гр.Глоджево
ул. Д.Благоев 38
тел./факс 0879852595

поща: info-1803005@edu.mon.bg

 

Популярни теми

Последни новини