Абитуриенти випуск 2024

17 Май 2024

На 13 май абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ в град Глоджево имаха незабравим и специален ден, изпълнен с емоции и спомени.

Дванадесетокласниците се сбогуваха със своя любим класен ръководител, учители и ръководство на училището. Всяка година този момент на изпращане на абитуриентите е изпълнен с радост и тъга – радост от предстоящите им начинания и тъга по отминалите дни, прекарани заедно.

Церемонията започна с тържествена част, в която директорът на училището г-н Алеко Алеков поздрави зрелостниците и им пожела успех във всичките им бъдещи начинания. Учителите изразиха своето вълнение и гордост от постиженията на своите ученици, споделяйки лични истории и спомени от изминалите години. Абитуриентите от своя страна благодариха на своите преподаватели за всеотдайността и подкрепата, която са получили през годините.

По време на събитието, учениците бяха наградени за своите успехи и заслуги в различни области – от академични постижения до спортни и художествени дейности. Със специални дипломи и грамоти бяха отличени тези, които са се отличили със своя труд и упоритост.

Моментът беше изпълнен със сълзи, прегръдки и обещания за бъдещи срещи. Родители, приятели и близки също присъстваха, за да споделят този важен миг със своите деца и да ги подкрепят в новия етап от техния живот.

Празникът завърши с традиционното изпращане с балони, символизиращи сбъднатите мечти и новите хоризонти, които предстоят. Абитуриентите, окрилени от емоциите на този ден, направиха своите първи крачки към бъдещето, изпълнени с надежда и увереност в своите способности.

Този ден ще остане в сърцата на всички присъстващи като скъп спомен за едно незабравимо приключение и като символ на новото начало, което очаква младите зрелостници.

 

ExtremeProVideo-7
beko
buse
Attila
Djani
Ece
Emir
Yozge
Yoznur
laco

Оценете
(1 глас)
Super User

Понякога мечтите стават реалност...

Уеб сайт: www.glodjevo.com

Контакти

logosu

СУ ''Хр. Ботев'' България
гр.Глоджево
ул. Д.Благоев 38
тел./факс 0879852595

поща: info-1803005@edu.mon.bg

 

Популярни теми

Последни новини