Важно съобщение!

22 Ное 2020

Уважаеми ученици, учители и родители,

 

Съгласно решение на Областния оперативен щаб в Русе, считано от 23.11.2020 год. (понеделник) се възстановяват редовните присъствени учебни занятия за всички ученици от V до XII клас. Без промяна остава посещаването на училище за учениците от начален етап – I - IV клас (вкл. Подг. група), които продължават да идват на училище присъствено.

Много ВАЖНО!
Съгласно Заповед № РД-09-3310/18.11.20 год. на министъра на образованието и науката се въвежда ЗАДЪЛЖИТЕЛНО носене на маски (или защитен шлем) от всички ученици, учители, персонал и външни лица в учебните заведения.

Съгласно цитирана по-горе заповед,
Носенето на лични предпазни средства (маска/шлем) е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:
а) за всички ученици, педагогически специалисти, непедагогически персонал, както и за външни лица, в общите закрити части на сградата – преддверие, фоайета, стълбища, коридори, санитарни възли, медицински кабинет, учителска стая, библиотека, бюфет и столова (освен при хранене), както и в училищните автобуси;
б) за всички ученици от V до XII клас и за всички педагогически специалисти в класните стаи и в другите учебни помещения.

Във връзка с изброените по-горе нови задължителни изисквания напомняме на всички ученици и родители, че:
1. При идване в училище, всички ученици (респ. техните родители) да подсигурят поне по две еднократни маски, които да могат да бъдат подменяни през деня.
2. При неспазване на изискванията за носене на предпазни средства (маска/шлем), учениците няма да бъдат допускани в училище или ще бъдат отстранявани от час и ще им се нанасят отсъствия.

Остава в сила забраната ученици, учители и непедагогически персонал с грипоподобни симптоми или във видимо нездравословно състояние да не бъдат допускани в училище и се насочват към медицински специалист или здравно заведение.

Уточнение:
На 23.11.2020 г. (понеделник) учебните часове ще започнат в 8:00 часа и ще се провеждат по познания ви график. За евентуални промени в графика на учебния процес за следващите дни ще бъдете уведомени своевременно от класните ръководители!

Оценете
(4 гласа)
Super User

Понякога мечтите стават реалност...

Уеб сайт: www.glodjevo.com
Още в тази категория: « Анкета С Ъ О Б Щ Е Н И Е »

Контакти

logosu

СУ ''Хр. Ботев'' България
гр.Глоджево
ул. Д.Благоев 38
тел./факс 0879852595

поща: info-1803005@edu.mon.bg

 

Популярни теми

Последни новини